lørdag 26. mars 2016

Tofulasagne



Tomatsaus
500 g tofu
1 stor løk
1 kinesisk hvitløk
1 gulrot
1 ss lønnesirup
2 ss soyasaus
2 ss tomatpure
1 boks hakka tomat
4 dl vann
1 ss sellerisalt
1 ss oregano
1 ss løkpulver


Stek hakket løk i smør/olje. Tilsett hakket hvitløk når løken er gyllen. Smuldre tofu og stek med løken. Tilsett mer olje ved behov. Stek til det er blitt litt brunt her og der. Tar litt tid. Rasp i gulrot og stek videre. Rør inn soyasaus.

Stavmiks en boks med hakka tomat. Tilsett vann og tomatpure. Tilsett sellerisalt, oregano og løkpulver. Bland sammen med tofuen.


Bechamelsaus
4 ss smør
4 ss maizena
7 dl soyamelk u/sukker
4 ss nærinsgjær
Røkt paprikpulver
Et dryss muskat
Sellerisalt
Salt og pepper

Smelt smør og rør inn maizena. Tilsett melk, næringsgjær, paprikapulver og muskat. Kok opp under omrøring. Smak til med sellersalt, salt og pepper.

Spaghetti/lasagneplater/pasta
Kok spaghetti noen min mindre enn det står på pakken

Ketchup

Leg lagvis i form. Tomatsaus, ketchup, spaghetti, bechamel, tomatsaus etc. Avslutt med bechamel på toppen. 

225 gr til sausen på toppen er gyllen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar