torsdag 18. august 2016

Savner du kanelboller så gjør disse susen!

Min bestevenninne Lene med nydiagnostisert hveteallergi ble helt i himmelen av disse så her kommer de som bestilt! Flate ble de, men savnet ble tilfredsstilt 🌈

3 dl Schar mix b
2 dl havregryn
1 ss chiafrø
1 ss sesamfrø
1 ss linfrø
2 dl usøtet soyamelk
2 dl soyayoghurt naturell
250 ml kokosmelk
3 ss rapskokos (margarin)
2 ts bakepulver
2 ss lønnesirup
3 ss brunt sukker
Kanel

Bland sammen. Sett ovnen på 200 grader og la røren svelle til ovnen er varm. Bruk isskje til å forme kuler på en bakeplate. Strø på mer kanel, litt sukker og en liten klatt margarin på hver. Stek til de er brune under. Røren kan fint stå i kjøleskapet til neste dag. Tilsett mer melk om nødvendig før steking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar