lørdag 21. mars 2015

Bananlapper med havregryn og quinoa

Når man har mange brune bananer og yoghurtrester lager man bananlapper til frokost!

- et halvt beger yoghurt (Alpro naturell)
- 3 dl havregryn
- 2 dl quinoaflak
- 1 dl vann
- 2 ss lønnesirup
- 1 ss sesamfrø
- 1 ss linfrø

Rør sammen og sett i kjøleskapet mens du hviler med babyen som har vært våken hele natta. Eller noe annet som tar 1-2 timer.

Stavmiks blandingen og tilsett:

- 3 modne bananer
- litt vaniljepulver
- 1 ts kanel

Jeg bruker ikke salt fordi babyen skal få smake.

Steker dem i margarin på middels varmer

Ikke snu før de ikke er våte lengre og ser sånn ut under:


Mmm, beste bananpannekakene jeg har smakt! 


Peanøttsmør og blåbærsyltetøy på og nyttaktet kaffe. Perfekt helgefrokost!

1 kommentar:

  1. Nais, laget bananlapper i går, ungene elsket dem! Slipper jo sukker i det hele tatt når man bruker bananer, beste søtningsmiddelet. :D

    SvarSlett