mandag 16. mars 2015

Nacholasagne

Denne ble til da jeg og min kjære ikke klarte å bestemme oss om vi ville ha lasagne eller nachos...
So here goes:

Rød saus:
- 1 pose nachochips
- 1 pk store hvite bønner fra kartong
- masse champignon
- fersk spinat
- 1 glass Salsa
- 1 pk hakka tomater (Go green)
- ca 2 ss tacokrydder
- sylta jalapenos
- fersk chili (om du liker sterk mat)

Soppen skives og stekes. Skyv soppen til side på panna og stek bønnene. Bland sammen og krydre med tacokrydder. Jeg har brukt et fra Saga, men lager også ofte selv. Man kan fint bruke en pose fra Santa Maria el. lignende. Hiv oppi litt jalapenos og et glass salsa. Klipper ofte oppi en chili.

Ostesaus:
Denne er inspirert av Cathrines ostesaus (Veganeren). Har endret litt på den.
- 4 ss næringsgjær
- 2 ss maizena
- 3 dl vann
- 1 dl olje (raps)
- 1 ts dijon-sennep
- bittelitt eplecidereddik
- bittelitt liquid smok (kan sløyfes)
- en god dæsj paprikapulver
- en god dæsj røkt paprikapulver
- løkpulver
- hvitløkspulver
- 1-2 ss soyasaus
- salt og pepper

Bland alt sammen kaldt, rør godt og kok opp på litt over middels varme under omrøring. Når sausen tykner og bobler litt er den ferdig. Smak til med salt og pepper.

Legg lagvis i ildfast form.
Rød saus, spinat, nachochips, litt ostesaus, rød saus, spinat, nachochips, ostesaus. Stek i ovnen på 225 grader til den bobler overalt og ostesausen har blitt gyllen. Server med mais, ananas, salat og guacamole.

1 kommentar: