fredag 20. mars 2015

Søtpotetform

Jeg elsker å lage mat i form. Enkelt, lager seg selv og det er så godt når alt blir mooshy!

Kutter opp alt, hiver det oppi, blander det og lager saus. Veldig godt å lage en cashewsaus, men uten cashewnøtter i hus ble det karrisaus med peanøttsmør i denne gangen.



Ingredienser:
- 2 løk
- 3 hvitløkfedder
- kikerter (400g)
- frosne erter (1-2 dl)
- en svær søtpotet (6-700g)
- blomkål (en halv)
- brokkoli (en halv)
- spinat, frossen (6 klumper)

Satte dette inn i ovnen på 250 grader og begynte på sausen

Karrisaus:
- En boks kokosmelk
- 1-2 ss peanøttsmør uten sukker
- 1 ss karripulver
- røkt paprikapulver
- muskatnøtt
- cayennepepper
- næringsgjær
- salt og pepper
- litt soyasaus
- 2 ss vegansk margarin

Hadde dette over grønnsakene og lot det stå en time ca før jeg laget ostesaus. Samme som jeg bruker til nacholasagne. Hadde ostesausen over. Stod nesten 2 timer tilsammen. Ble litt vel innkokt, men var nydelig på smak!


Ikke estetisk vakkert, men jeg foretrekker smak over estetikk💃
Ekstra godt med Scrirachasaus over! 👌

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar